اصل مطلب در مورد شهدا ومتنهای آموزشی و...

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد


Alternative content





حکمت های نهج البلاغه

دریافت کد


t code By 20Tools.com -->


دريافت کد :: صدایاب

آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 55
:: کل نظرات : 1

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز :
:: باردید دیروز :
:: بازدید هفته :
:: بازدید ماه :
:: بازدید سال :
:: بازدید کلی :
نویسنده : farhad
چهار شنبه 8 ارديبهشت 1400

 ولادت امام حسن مجتبی در سال سوم هجری قمری مبارک


:: برچسب‌ها: امام ,
:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
چهار شنبه 8 ارديبهشت 1400

 نوروز از آیین کهن و باستانی ایرانیان میباشد که از زمان هخامنشیان تا کنون برگزار می‌شده، ایرانیان باستان با شروع فصل بهار را به استقبال این فصل می رفتند و از اول بهار تا سیزدهم به عنوان نوروز ایرانیان محسوب می شود.

علاوه بر ایران در بسیاری از کشورهای خاورمیانه همچون تاجیکستان و ارمنستان و ترکیه و افغانستان نوروز برگزار می شود این مناسبات آداب و رسوم خاص خود را دارد بسیاری از مردم به دیدار اقوام و بزرگان و بسته بسته می کنند که حداقل سالی یک بار از بستگان خود دیدار کنند

یکی از جشن‌های ایران باستان که بعد از گذشت سال‌ها، مردم هنوز آن را هر سال باشکوه‌تر برگزار می‌کنند، عید نوروز است. عید نوروز با شروع سال نو همراه است و افراد در این ایام، رسوم مختلفی را دنبال می‌کنند و سال جدید را به یکدیگر تبریک می‌گویند. با ما همراه باشید تا بررسی دقیق‌تری از این جشن که پیشینه‌ای سه هزار ساله دارد داشته باشیم.


:: برچسب‌ها: نوروز ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
دو شنبه 4 فروردين 1395

سال 1399 شمسی مبارک


:: برچسب‌ها: سال ,
:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
سه شنبه 28 اسفند 1397

شعر بهار

برف و یخ آب شد

چشمه ها شد روان

شد زمین رنگ رنگ

خنده زد آسمان

باز دنیای ما

شاد و پیروز شد

آمد، آمد بهار

عید نوروز شد

پر شد از بوی گل

کوچه ها، خانه ها

باز آغاز شد

رقص پروانه ها

باز هم پهن شد

سفره هفت سین

سبز شد، سرخ شد

هر کجای زمین

/انتهای پیام


:: برچسب‌ها: بهار ,
:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
سه شنبه 28 اسفند 1397

 
روز پدر روزی است برای بزرگداشت پدرها ،در ایران روز پدر در ۱۳ رجب زادروز حضرت علی بن ابیطالب (ع) ، اولین امام شیعیان گرامی داشته می‌شود.
 

:: برچسب‌ها: علی ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
یک شنبه 29 مهر 1397

یادگیری عکاسی دیجیتال کار سختی به نظر می رسد – به خصوص زمانی که شما با انواع اصطلاحات تکنیکی مواجه می شوید که آنها را نمی فهمید و به دیکشنری نیاز پیدا می کنید. یا بدتر، سعی می کنید چیزهایی را که یاد گرفته اید با استفاده از عباراتی مانند «آن سوراخی که از میان آن نگاه می کنی» یا «آن دکمه ای که برای گرفتن عکس فشار میدهی» توضیح دهید. درک اصطلاحات، تعاریف، و واژگان عکاسی یک گام اولیه ضروری به سمت بهبود مهارت شما به عنوان یک عکاس مبتدی است.

از اینها گذشته، آن دستورالعمل ها و کلاس های عالی پر از واژه ها و مفاهیم جدید هستند. در حالیکه صدها اصطلاح مرتبط با عکاسی وجود دارد، مبتدیان باید این ۲۵ واژه را به مجموعه واژگان خود بیافزایند تا شروع خوبی در تسلط بر اصول داشته باشند.

دیافراگم

دیافراگم (Aperture) اولین واژه رایج عکاسی است که باید یاد بگیرید. به زبان ساده، دیافراگم اندازه گشایش دهانه لنز است. به لنز به عنوان یک پنجره فکر کنید – پنجره های بزرگ اجازه ورود نور بیشتری را می دهند، در حالیکه پنجره های کوچک اجازه ورود نور کمتری را می دهند. یک دیافراگم کاملا باز اجازه ورود نور بیشتری را به تصویر می دهد و عکس روشن تر می شود، در حالیکه با یک دیافراگم کوچک نور کمتری وارد شده و عکس تاریک تر می شود. دیافراگم بر حسب ضریب اف یا f-stop اندازه گیری می شود؛ در یک ضریب اف کوچک مانند f/1.8 دهانه لنز باز، و در یک ضریب اف بزرگ مانند f/22 گشایش دهانه باریک است. دیافراگم یکی از سه تنظیمات دوربین است که نوردهی یک تصویر، یا میزان روشن یا تاریک بودن آن را تعیین می کند. دیافراگم بر این که چه مقدار از تصویر در فوکوس (واضح) باشد، تاثیر می گذارد – دیافراگم های باز به پس زمینه نرم و فوکوس نشده (تار) منجر می شوند، در حالیکه دیافراگم های باریک بخش بیشتری از تصویر را واضح یا شارپ نگه می دارند.

Al Servo یا فوکوس پیوسته

به طور معمول، فوکوس خودکار بر روی سوژه (یا چیزی که دارید از آن عکس می گیرید) قفل می شود و قفل شده باقی می ماند. اما، با Al Servo یا فوکوس خودکار پیوسته، فوکوس خودکار به کار کردن ادامه می دهد. با یک حالت فوکوس خودکار، اگر سوژه (یا دوربین) حرکت کند، عکس خارج از فوکوس خواهد بود. با Al Servo یا فوکوس خودکار پیوسته، سیستم فوکوس خودکار تا وقتی که شما عکس بگیرید، به فوکوس کردن ادامه خواهد داد، بنابراین سوژه هنوز هم شارپ می ماند، حتی اگر حرکت کند. این تنظیمات دوربین برای درک عکاسی از اشیاء متحرک ضروری هستند.

نسبت تصویر

اگر تا به حال تصاویر را چاپ کرده باشید، احتمالا متوجه شده اید که یک نسبت ۸ x 10 معمولا تصویر اصلی را برش می زند (کراپ می کند). این به خاطر نسبت تصویر (Aspect Ratio) است. نسبت تصویر، نسبت طول به عرض است. یک تصویر ۸ x 10 نسبت تصویر مساوی با یک تصویر ۴ x 5 دارد، اما یک تصویر ۴ x 7 کمی عریض تر است. شما می توانید نسبت تصویر را در دوربین خود تغییر دهید اگر می دانید که می خواهید تصویر خود را چگونه چاپ کنید، یا می توانید عکس خود را هنگام ویرایش به نسبت ابعاد مورد نظرتان کراپ کنید (بُرش دهید).

بوکه

بوکه (Bokeh) دایره های روشنی است که وقتی چراغ (نور)ها در یک تصویر خارج از فوکوس باشند، ایجاد می شوند. بوکه یک افکت منظم برای پس زمینه یک عکس است، که از طریق دیافراگم های باز ایجاد می شود.

حالت عکاسی پشت سر هم

شما می توانید در یک زمان چند عکس بگیرید. یا می توانید حالت عکاسی پشت سر هم (Burst Mode) را فعال کنید و دوربین تا زمانی که شما دکمه شاتر را پایین نگه داشته اید، یا تا وقتی که بافر پر شود (که راه فریبنده ای است برای گفتن این که دوربین دیگر نمی تواند پردازش کند)، به عکس گرفتن ادامه خواهد داد. سرعت گرفتن عکس های پشت سر هم بسته به نوع دوربین شما متفاوت است، بعضی از آنها سریع تر از بقیه هستند. این سرعت بر حسب «fps» یا فریم (تصویر) بر ثانیه نوشته می شود.

عمق میدان

عمق میدان (Depth of field) یک واژه عکاسی است که به مقداری از تصویر که در فوکوس است اشاره دارد. دوربین بر روی یک فاصله فوکوس خواهد کرد، اما یک محدوده فاصله در جلو و پشت آن نقطه وجود دارد که واضح یا شارپ باقی می ماند – این محدوده عمق میدان است. از طرف دیگر، در مناظر اغلب بخش عمده تصویر در فوکوس است – این یک عمق میدان زیاد است، و محدوده فاصله زیادی شارپ باقی می ماند.

دیجیتال در مقابل اپتیکال (نوری)

دیجیتال (Digital) و اپتیکال (Optical) واژه های مهمی هستند که هنگام خرید یک دوربین جدید باید آنها را بدانید. دیجیتال به این معنی است که نتیجه از طریق نرم افزار به دست می آید، نه بخش های فیزیکی دوربین. اپتیکال همیشه بهتر از دیجیتال است. این اصطلاحات معمولا هنگام اشاره به زوم (بر روی یک دوربین کامپکت) و همچنین تثبیت کننده تصویر مورد استفاده قرار می گیرند.

نوردهی

نوردهی (Exposure) میزان روشن یا تاریک بودن یک تصویر است. تصویر زمانی ایجاد می شود که سنسور دوربین (یا نوار فیلم) در معرض نور قرار می گیرد – این واژه از همین جا نشأت گرفته است. یک عکس تاریک کم نوردهی شده یا در معرض نور کافی قرار نگرفته است؛ یک عکس روشن زیاد نوردهی شده یا در معرض نور بیش از حد قرار گرفته است. نوردهی را می توان از طریق دیافراگم، سرعت شاتر و ایزو (بیشتر دو مورد آخر) کنترل کرد. نوردهی امری سلیقه ای است – هیچ نوردهی «درست»ی وجود ندارد.

جبران نوردهی

جبران نوردهی (Exposure Compensation) راهی است برای این که به دوربین بگویید دوست دارید نوردهی روشن تر یا تاریک تر باشد. از جبران نوردهی می توان در بعضی از مُدهای خودکار و نیمه خودکار مانند اولویت دیافراگم استفاده کرد. جبران نوردهی بر حسب استاپ های نور اندازه گیری می شود، اعداد منفی به تصویر تاریک تر منجر شده و اعداد مثبت عکس روشن تری ایجاد می کنند.

فوکوس

هنگامی که چشم شما بر روی سوژه ای که به شما نزدیک است فوکوس می کند، اشیاء دور تار به نظر می رسند. واژه عکاسی رایج «فوکوس (Focus)» نیز همین معنا را دارد. چیزی که در فوکوس باشد واضح یا شارپ است، در حالیکه یک شیء که خارج از فوکوس باشد شارپ نیست (تار است). نواحی فوکوس مختلف تعیین می کنند که آیا دوربین دارد بر روی چند نقطه یا بر روی یک نقطه انتخاب شده توسط کاربر فوکوس می کند.

همگام سازی فلاش

شما احتمالا می دانید که فلاش یک درخشش ناگهانی (انفجار) نور است – همگام سازی فلاش (Flash Sync) تعیین می کند که فلاش چه موقع فایر یا زده شود. به طور معمول فلاش در ابتدای عکس فایر می شود، اما تغییر حالت همگام سازی فلاش تنظیم می کند که چه موقع این اتفاق بیفتد. به عنوان مثال، حالت همگام سازی فلاش پرده دوم، فلاش را به جای ابتدا در انتهای عکس فایر می کند.

هیستوگرام

در عکاسی، هیستوگرام (Histogram) یک نمودار است که نشان می دهد چه تعداد پیکسل روشن و تیره در یک تصویر وجود دارد. اگر قله یا نقطه اوج نمودار به سمت چپ باشد، تصویر مقدار زیادی رنگ های تیره دارد. اگر قله نمودار به سمت راست باشد، تصویر مقدار زیادی رنگ روشن دارد. اگر لبه های آن قله ها بریده (قطع) شده باشد، تصویر کم (در لبه سمت چپ) یا زیاد (در لبه سمت راست) نوردهی شده است. هیستوگرام چیزی است که مبتدیان باید بعد از این که درک خوبی از مُدهای دستی به دست آوردند، یاد بگیرند.

کفشک (هات شو)

کفشک (Hot Shoe) یک اسلات (شکاف) در بالای دوربین برای اضافه کردن لوازم جانبی مانند فلاش کفشک است. این اصطلاح هیچ ارتباطی با کفش یا درجه حرارت ندارد.

ایزو

ایزو (ISO) مشخص می کند که دوربین چقدر نسبت به نور حساس است. به عنوان مثال، ایزو ۱۰۰ به این معنی است که دوربین زیاد حساس نیست – که برای عکاسی در نور روز مناسب است. ایزو ۳۲۰۰ به این معنی است که دوربین بسیار نسبت به نور حساس است، بنابراین شما می توانید از این ایزوی بالاتر برای گرفتن عکس در نور کم استفاده کنید. مشکل اینجاست که به نظر می رسد تصاویر در ایزوی بالا دانه دانه (نویزدار) بوده و جزئیات کمتری دارند. برای به دست آوردن یک نوردهی مناسب، ایزو با دیافراگم و سرعت شاتر متعادل می شود.

نوردهی طولانی

نوردهی طولانی (Long Exposure) تصویری است که به مدت طولانی نوردهی شده، یا از یک سرعت شاتر طولانی استفاده کرده است. این تکنیک برای عکاسی از اجسام ثابت در نور کم، یا تبدیل اجسام متحرک به یک تاری هنری مفید است. عکاسی شبانه با نوردهی طولانی می تواند نتایج بسیار باور نکردنی ایجاد کند. به عنوان مثال، این تکنیکی است که اغلب برای عکاسی از رد ستارگان مانند تصویر بالا مورد استفاده قرار می گیرد.

دستی

مُد دستی (Manual) به عکاس اجازه می دهد تا نوردهی را تنظیم کند، به جای این که دوربین این کار را به صورت خودکار انجام دهد. در مُد نوردهی دستی، شما دیافراگم، سرعت شاتر و ایزو را انتخاب می کنید، و این انتخاب ها بر میزان روشن یا تاریک بودن تصویر تاثیر می گذارند. مُدهای نیمه دستی شامل مُد اولویت دیافراگم (که در آن شما فقط دیافراگم را انتخاب می کنید)، مُد اولویت شاتر (که در آن فقط سرعت شاتر را انتخاب می کنید) و مُد خودکار برنامه ریزی شده (که در آن ترکیبی از دیافراگم و سرعت شاتر را به جای تنظیم آنها به صورت جداگانه انتخاب می کنید) می باشند. دستی می تواند به فوکوس دستی، به جای استفاده از فوکوس خودکار نیز اشاره داشته باشد.

نورسنجی

استفاده از مُد دستی صرفا مبتنی بر حدس و گمان نیست – یک نورسنج توکار (ساخته شده در داخل دوربین) به هدایت آن تصمیمات کمک می کند، و نشان می دهد که آیا دوربین فکر می کند تصویر زیاد یا کم نوردهی شده است. نورسنجی (Metering) در واقع بر اساس یک رنگ خاکستری متوسط است، بنابراین داشتن اشیاء روشن تر یا تیره تر در تصویر می تواند نورسنج را کمی گیج (مختل) کند. مُدهای نورسنجی نشان می دهند که نورسنج چگونه نور را می خواند. نورسنجی ماتریسی به این معنی است که دوربین نور را از کل صحنه می خواند. نورسنجی مرکزگرا تنها آنچه را که در مرکز کادر است در نظر می گیرد و نورسنجی نقطه ای نور را بر اساس جایی که نقطه فوکوس شما بر روی آن قرار دارد، می سنجد.

نویز

نویز (Noise) نقطه های ریز در تصویر است، که حالت دانه دانه بودن یا زبری به آن می دهند. تصاویر گرفته شده در ایزوهای بالا نویز زیادی دارند، بنابراین بهتر است که از کمترین ایزویی که می توانید برای میزان نور موجود در صحنه استفاده کنید.

RAW (خام)

RAW یک نوع فایل است که به عکاس اجازه می دهد تا کنترل بیشتری بر ویرایش عکس داشته باشد. RAW یک نگاتیو دیجیتال محسوب می شود، که در آن نوع فایل پیش فرض JPEG قبلا کمی پردازش شده است. با این حال، باز کردن فایل RAW به نرم افزار خاصی نیاز دارد، در حالیکه JPEG عمومی تر است.

قانون یک سوم

قانون ترکیب بندی یک سوم (Rule of Thirds) به صورت فرضی تصویر را هم در جهت افقی و هم عمودی به سه قسمت تقسیم می کند. اغلب جالب ترین ترکیب بندی ها نتیجه قرار دادن سوژه در یکی از تقاطع های آن خطوط فرضی، به جای مرکز تصویر می باشند.

سرعت شاتر

شاتر بخشی از دوربین است که باز و بسته می شود تا اجازه ورود نور و گرفتن تصویر را بدهد. سرعت شاتر (Shutter Speed) مدت زمانی است که آن شاتر باز می ماند، که بر حسب ثانیه یا کسری از ثانیه، مانند ۱/۲۰۰ s. نوشته می شود. هرچه شاتر طولانی تر باز بماند، اجازه ورود نور بیشتری را می دهد. اما در حالیکه شاتر باز است، هر چیزی که حرکت کند تار می شود، و اگر کل دوربین حرکت کند، کل تصویر تار می شود – به همین دلیل است که برای سرعت شاترهای طولانی تر سه پایه لازم است.

کنترل شاتر

کنترل شاتر (Shutter Release) دکمه ای است که برای گرفتن عکس فشار می دهید.

منظره یاب

منظره یاب (Viewfinder) روزنه (حفره)ای است که برای گرفتن تصویر در میان آن نگاه می کنید. برخی از دوربین های دیجیتال منظره یاب ندارند و فقط از صفحه نمایش استفاده می کنند، اما تمام DSLR ها و اغلب دوربین های بدون آینه از منظره یاب استفاده می کنند.

تراز سفیدی

چشم های شما به طور خودکار برای منابع نور مختلف تنظیم می شوند، اما دوربین این کار را نمی کند – به همین دلیل است که گاهی اوقات شما عکسی می گیرید که خیلی آبی یا زرد به نظر می رسد. استفاده از تنظیمات تراز سفیدی (White Balance) درست باعث می شود چیزی که در واقعیت سفید است، در عکس واقعا سفید به نظر برسد. یک تنظیمات تراز سفیدی خودکار وجود دارد، اما مانند هر تنظیمات خودکار دیگری، همیشه دقیق نیست. شما می توانید از یک پیش تنظیمات بر اساس نوری که در حال عکاسی در آن هستید، مانند نور خورشید یا لامپ های تنگستن استفاده کنید، یا می توانید یک عکس از یک شیء سفید بگیرید و تراز سفیدی را به صورت دستی تنظیم کنید.

انتهای پیام/


:: برچسب‌ها: عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
شنبه 26 خرداد 1397


:: برچسب‌ها: عید ,
:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
سه شنبه 13 تير 1396

شهداء شرمنده ایم


:: برچسب‌ها: شرمنده ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
سه شنبه 13 تير 1396


:: برچسب‌ها: دوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
چهار شنبه 31 خرداد 1396

شهید مهدی زهدی خانی پور در سال ۱۳۴۴ در روستای شورین دیده به جهان گشودند و در پازدهمین روز از مرداد سال ۶۶ در سن 22 سالگی در پیرانشهر به همرزمان شهیدش پیوست. فرازی از وصیت نامه شهید: شهادت آرزوی مردان الهی است و مرگ در بستر بیماری برای آنان ننگ است فرزند اسلام و حزب الله از جنگ نمی هراسد و ما با جنگ به ندای خدایی امام (ره) لبیک گفته و ریشه حکومت ابر قلدران و جنایتکاران و یزیدیان را ریشه کن بسازیم به شما سفارش میکنم مردمی مبارز و همیشه مطیع امر رهبری باشیم. پیکر پاک این شهید بزرگوار در گلزار شهدای شورین آرام گرفت. فرازی از وصیت نامه شهید مپندارید کسانی که در راه خدا کشته می شوند مرده اند بلکه آنها زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می خورند . آری شهادت آرزوی مردان الهی است و مرگ در بستر بیماری برای آنها ننگ است . به شما سفارش میکنم همیشه مطیع رهبری باشید و در هر زمان از ولایت فقیه پشتیبانی کنید چون ولایت فقیه قلب تپنده امت مسلمان است .


:: برچسب‌ها: ولایت فقیه ,
:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
شنبه 27 خرداد 1396

فرزند  : میرزااحمد

تاریخ شهادت  :  ۱۳۶۵/۱۱/۱۳

محل شهادت  : اروند رود

محل خاکسپاری : ازنا

سایت یاد امام و شهدا و رزمندگان استان لرستان ، بانک اطلاعاتی جدیدی را برای معرفی این شهید والامقام بازنموده، لذا ازکسانی که از وی  خاطره دارند، تقاضا می شود،تصاویر و مطالب خود را در سایت قرارداده تا با نام خودشان منتشرگردد. باتشکر، مدیرسایتهشتم اسفند ۱۳۴۴، در شهرستان ازنا به دنیا آمد. پدرش میرزااحمد(فوت۱۳۶۳) کارمند گمرک بود و مادرش پری سلطان نام داشت. دانش آموز سوم متوسطه بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. سیزدهم بهمن ۱۳۶۵، در اروندرود بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش قرار دارد.

انتهای \یام/


:: برچسب‌ها: اصابت ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
پنج شنبه 25 خرداد 1396

شهید حشمت الله اکبری


:: برچسب‌ها: الله ,
:: بازدید از این مطلب : 443
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
سه شنبه 23 خرداد 1396

پیکر «شهید محمدرضا بختیاری» در دزفول تشییع می‌شود

خبرگزاری فارس: پیکر «شهید محمدرضا بختیاری» در دزفول تشییع می‌شود

معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران دزفول گفت: «پیکر شهید مفقودالاثر محمدرضا بختیاری» بعد از گذشت 26 سال شناسایی شد و به‌زودی در این شهر تشییع خواهد شد.

عبدالرضا جوهرزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در دزفول اظهار کرد: پیکر شهید مفقودالاثر محمدرضا بختیاری که در چهارم تیرماه سال 1367 در منطقه عملیاتی جزیره مجنون به شهادت رسید، بعد از گذشت 26 سال شناسایی شد.

وی افزود: پیکر مطهر این شهید، اخیرا توسط گروه تفحص شناسایی شد و به زودی وارد میهن شده و بر دوش دستان مردم ولایتمدار دزفول تشییع خواهد شد.

معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران دزفول تصریح کرد: زمان دقیق تشییع با هماهنگی فرمانداری و مسئولان شهرستان اعلام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پیکرهای مطهر و آسمانی 58 شهید طی روزهای گذشته در مناطق عملیاتی فاو، ابوفلوس، مجنون، شرق دجله (جاده خندق) و زبیدات تفحص شده‌ که امروز از طریق مرز شلمچه وارد ایران می‌شوند.

شهرستان دزفول شهر موشک‌ها و پایتخت مقاومت ایران، در طول هشت سال دفاع مقدس 2 هزار و 600 شهید تقدیم میهن اسلامی کرده است.

انتهای پیام/


:: برچسب‌ها: دزفول ,
:: بازدید از این مطلب : 380
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
دو شنبه 22 خرداد 1396

بعد از عملیات کربلای ۴ کل گردان به مرخصی کوتاهی آمد. زمزمه عملیات بزرگی پیچیده بود حتی بچه‌هایی که در عملیات کربلای ۴ نبودند این بار راهی شدند.

 

گروه «حماسه و مقاومت»خبرگزاری فارس- 22 سال از روزهای آتش و خون می‌گذرد، روزهایی که یادآور حماسه بزرگمردانی تاریخ ساز است. امروز دیگر اثری از رژیم بعث عراق نیست و نام صدام تنها در صفحات سیاه تاریخ حک شده اما یاد و خاطره دلاورمردان این مرز و بوم که عاشقانه در برابر دشمن تا دندان مسلح ایستادند و سرود آزادگی و رشادت سر دادند همواره جاودان خواهد ماند. عملیات کربلای پنج که مهمترین عملیات رزمندگان  اسلام دردوران دفاع مقدس از جهات مختلف است زیرامنجربه دستیابی به دستاوردهای تاکتیکی بزرگی گردید چرا که وقتی دنیا قدرت ایران رادید قطعنامه 598 را صادر نمودند

واینک بخشی ازخاطرات آن دوران را اززبان یکی از بازماندگان آن دوران صفدر لک (حاج احمد) که عملا تعهد و وفاداری خود را در روز گار غربت ارزشها انجام دادند ...

روغنی در شیشه بینی صاف و روشن ریخته

غافلی بر سر چه آمد کنجدوبادام را...

 


:: برچسب‌ها: صفدرلک ,
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
یک شنبه 21 خرداد 1396

▪ تاریخ تولد :۱۳۳۵
▪ نام پدر :مرتضی
▪ تاریخ شهادت : ۷/بهمن/۱۳۵۷
▪ محل تولد :همدان /ملایر
▪ طول مدت حیات :۲۲
▪ محل شهادت :پیچ شمیران
▪ مزار شهید :بهشت‌زهرا (س)
اقدس در سال ۱۳۳۵ چشم به جهان گشود روزهای شیرین کودکی را در زادگاهش شهرستان ملایر استان همدان پشت سر گذاشت و آنگاه به تحصیل پرداخت او پس از اخذ مدرک دیپلم در بیمارستان مشغول کار شد.او از اخلاق خوبی برخوردار بود و همواره در زندگی شخصی‌اش از رهنمودهای اسلام الگو میگرفت. از ظلم و بیداد بیزار بود و همواره برای آسایش محرومان می‌کوشید.
همزمان با اوج‌گیری مبارزات مردمی او نیز به یاری انقلاب شتافت و در این راه از تهدیدهای رئیس بیمارستان نمی‌هراسید.روح بلند اقدس در وجودش او را مهیای لقاء‌ ساخت تا اینکه در تاریخ ۷/۱۱/۱۳۵۷ پس از رسیدگی به بیماران در بیمارستان در تظاهرات پیچ شمیران شرکت نمود اما سفاکان رژیم بیرحمانه او را هدف گلوله قرار دادند و در ۲۲ سالگی به شهادت رساندند مزار پاک او در بهشت‌زهرا (س‌) قرار دارد.


:: برچسب‌ها: بهشت‌زهرا ,
:: بازدید از این مطلب : 156
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
یک شنبه 21 خرداد 1396

 

نام پدر: سادبیک        

تاریخ تولد: - / - /1327

محل تولد: ایران - همدان - ملایر - سیاه کمر   

تاریخ شهادت: 22/11/1357

محل شهادت: خ خاوران

طول مدت حیات: 30 سال

مزار شهید: بهشت زهرا (س)

 

 

زندگینامه

ماه رخسار در سال 1327 در روستای سیاه کمر شهرستان ملایر استان همدان دیده به جهان گشود. ظلم و جور رژیم پهلوی از همان آغاز کودکی روح بی قرار و عاشق عدالت او را آزار می داد.ابوالقاضی در همان روستا ازدواج کرد، سپس به تهران مهاجرت نمود وی زنی با تقوا و اهل ایمان بود. ماه رخسار در جریان مبارزات ملت غیور ایران به همراه دخترش به خیل تظاهرکنندگان پیوست و با زبان روزه در تاریخ 22 بهمن ماه سال 1357 در سن 30 سالگی در خیابان خاوران مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید.پیکر پاکش رادر گلزار شهدای بهشت زهرا (س) به خاک سپردند.


:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
دو شنبه 15 خرداد 1396

 

14 خرداد ؛ سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)

 

سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)

سید روح‌الله مصطفوی ملقب به امام خمینی رهبر انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بودند که در 14 خرداد سال 1368 رحلت نمودند.

امام خمینی در روز بيستم جمادى الثانى 1320 هجرى قمرى مطابق با 30 شهريـور 1281 هجرى شمسى ( 24 سپتامپر 1902 ميلادى) در شهرستان خمين از توابع استان مركزى ايران در خانواده اى اهل علـم و هجرت و جهاد پـاى بـر خـاكدان طبيعت نهاد و در 14 خرداد سال 1368 هجری شمسی به ملکوت اعی پیوست.

 

مروری کوتاه بر وقایع زندگی امام خمینی(ره)
امام خمینی (ره) پس از درگذشت حضرت آیت الله بروجردی به مخالفت با سیاست های طاغوت برخاست و در قیام 15 خرداد 1342 دستگیر و روانه تهران و زندانی گردید، پس از مدتی آزاد و به شهر مقدس قم مراجعت نمود. در قضیه تصویب کاپیتولاسیون (مصونیت مجرمین آمریکائی در ایران) با سخنرانی مهم و آتشین در مسجد اعظم قم دستگیر و به ترکیه و سپس به عراق تبعید گردید.

 

امام خمینی (ره) در سال های اقامت در عراق همچنان رهبری مبارزه با رژیم پهلوی را به عهده داشته و در سال 1357 با هماهنگی رژیم پهلوی به رژیم بعث عراق، ایشان ناگزیر از خروج از عراق شده و با عزیمت به پاریس مبارزه و انقلاب ،امام را وارد مرحله اساسی نمود.
با اقامت امام خمینی (ره) در پاریس و انعکاس سخنان و نقطه نظرات ایشان در رسانه های غربی رژیم پهلوی در ضعف و انزوا قرار گرفته و با رهبری هوشمندانه و دقیق ایشان انقلاب اسلامی مردم ایران با خروج شاه و خانواده سلطنتی از ایران به روزهای اوج خود نزدیک گردید.

 

زندگینامه امام خمینی (ره), رحلت امام خمینی(ره), سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)

امام خمینی در سن 87 سالگی به ملکوت اعی پیوست

 

با مراجعت رهبر فقید ایران در 12 بهمن 1357 و هدایت انقلاب از نزدیک، صبح پیروزی در 22 بهمن ماه 1357 دمید و مردم ایران شاهد پیروزی را در آغوش گرفته بود.
با انحلال رژیم سلطنتی و پایان حکومت 57 ساله و ستمکارانه پهلوی، امام خمینی (ره) جمهوری اسلامی ایران را با آرای قاطع مردم بنیان نهاد. از 22 بهمن 1357 تا 14 خرداد 1368 حضرت امام همچنان رهبری انقلاب را به دوش کشیده و انقلاب و کشور را در حوادث خطرناکی و توطئه های گوناگون و جنگ 8 ساله تحمیلی عراق و تحریم ها به سلامت و به خوبی رهبری نمودند.

 

رحلت امام خمینی (ره)

امام خمينى هـدفها و آرمانها و هـر آنچه را كه مـى بايــست ابـلاغ كنـد ، گفته بـود و در عمـل نيز تـمام هستيـش را بـراى تحقق هـمان هـدفها بـكار گرفته بـود. اينك در آستـانه نيمه خـرداد سـال 1368 خـود را آماده ملاقات عزيزى مى كرد كه تمام عمرش را براى جلب رضاى او صرف كرده بـود و قامتش جز در بـرابـر او ، در مـقابل هيچ قدرتى خـم نشده ، و چشـمانش جز براى او گريه نكرده بـود.

 

سروده هاى عارفانه اش همه حاكى از درد فـراق و بيان عطـش لحظه وصال محبوب بـود. و اينك ايـن لحظه شكـوهمنـد بـراى او ، و جانــكاه و تحمل ناپذير بـراى پيروانـش ، فـرا مـى رسيد. او خـود در وصيتنامه اش نـوشـته است : با دلى آرام و قلبـى مطمئن و روحى شاد و ضميرى اميدوار به فضل خدا از خدمت خـواهران و برادران مرخص و به سـوى جايگاه ابــدى سفر مى كنـم و به دعاى خير شما احتياج مبرم دارم و از خداى رحمن و رحيـم مى خـواهـم كه عذرم را در كوتاهى خدمت و قصـور و تقصير بپذيـرد و از مـلت امـيدوارم كه عذرم را در كـوتاهى ها و قصـور و تقصيـرها بـپذيـرنـد و بـا قــدرت و تصميـم و اراده بــه پيش بروند.

 

شگفت آنكه امام خمينـى در يكـى از غزلياتـش كه چنـد سال قبل از رحلت سروده است :

انتظار فرج از نيمه خرداد كشم             سالها مى گذرد حادثه ها مى آيد

 

ساعت 20 / 22 بعداز ظهر روز شنبه سيزدهـم خـرداد ماه سـال 1368 لحظه وصال بـود. قــلبـى از كار ايستـاد كه ميليـونها قلــب را بـه نور خدا و معنـويت احـيا كرده بـود. بــه وسيله دوربين مخفـى اى كه تـوسط دوستان امــام در بيمارستان نصب شده بـود روزهاى بيمارى و جريان عمل و لحظه لقاى حق ضبط شده است. وقتى كه گوشه هايـى از حالات معنوى و آرامـش امام در ايـن ايـام از تلويزيون پخـش شـد غوغايى در دلها بر افكند كه وصف آن جــز با بودن در آن فضا ممكـن نيست. لبها دائمـا به ذكـر خـدا در حـركت بود.

 

رحلت امام خمینی(ره),امام خمینی (ره), سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)

مراسم تشییع پیکر امام خمینی (ره)

 

در آخرين شب زندگى و در حالى كه چند عمل جراحى سخت و طولانى درسن 87 سالگى تحمل كرده بود و در حاليكه چنديـن سرم به دستهاى مباركـش وصل بـود نافله شب مى خـواند و قـرآن تلاوت مـى كرد. در ساعات آخر ، طمانينه و آرامشى ملكـوتـى داشـت و مـرتبا شـهادت بـه وحـدانيت خـدا و رسالت پيـامبـر اكرم (ص) را زمـزمه مـى كـرد و بـا چنيـن حــالتى بـود كه روحـش به ملكـوت اعلى پرواز كرد. وقتى كه خبر رحلت امــام منتشر شـد ، گـويـى زلزله اى عظيـم رخ داده است ، بغضها تـركيـد و سرتاسر ايران و همـه كانـونهايـى كـه در جـهان بـا نام و پيام امام خمينـى آشـنا بـودنـد يــكپارچه گـريستند و بـر سر و سينه زدنـد. هيچ قلـم و بيـانـى قـادر نيست ابعاد حـادثه را و امواج احساسات غير قابل كنترل مردم را در آن روزها تـوصيف كند


:: برچسب‌ها: گـريستند ,
:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
دو شنبه 15 خرداد 1396

روز قیام خونین

پانزدهم خرداد، نقطه عطفی است در تاریخ معاصر؛ یادگاری است از پیوند معنوی توده های عظیم مردم کشور ما؛ واکنشی است از احساس عمیق مذهبی ملّت ایران ؛ نمایشی است از به پا خاستن مردمی که می خواستند ظلم و ستم را از بُن بر کنند؛ تجسّمی است از تاریخ اسلام و درجه ای است برای سنجش فداکاری و از خودگذشتگی انسان هایی که به دنبال آرمان الهی حرکت می کنند.

پانزده خرداد، روز قیام خونین مردم جان بر کفی است که به نام اسلام و برای اسلام به میدان آمدند تا سلطه طاغوتیان را از کشورشان برچینند.


:: برچسب‌ها: قیام پانزدهم خرداد ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
دو شنبه 25 ارديبهشت 1396

احساس تکلیف در رابطه با برادر مومن
این که ما خیال کنیم در مسائل مادّی و اجتماعی و سیاسی و امثال اینها وظیفه داریم که راهنمائی کنیم، اما در مسائلی که مربوط به دین می‌شود، این وظیفه را نداریم! این، خطای بزرگی است. جزو مسلّمات احکام الهی و معارف اهل بیت«علیهم‌السلام» است که این وظیفه است.
توجه دائمی به نعمت‌های الهی
ما خیال می‌کنیم فقط نان اگر روی زمین افتاد، باید انسان آنرا بردارد، ببوسد. اینطور نیست، بلکه همۀ نِعَم الهی، از طرف خداست، هم خودِ نعمت‌بودن ارزش است، و هم اینکه از طرف خداست. هر چه او بدهد، از سوی او بیاید، او لطف کند؛ خیلی قیمت دارد.
دعا در گرفتاری و عافیت
حضرت می‌فرمایند: آن کسی که دچار بلا نیست و در حال عافیت است و مشکلی علی الظاهر ندارد، این هم به اندازۀ همان کسی که مشکل دارد، شایسته است که دعا کند.

:: موضوعات مرتبط: شهداء , ,
:: برچسب‌ها: دعا ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
پنج شنبه 1 مهر 1395


اساساً هركشوري پايان جنگ ويا هر بحراني را گرامي مي دارد. مگر در پايان هشت سال دفاع مقدس ما پيروز مطلق ميدان نبرد نبوده ايم؟كه شروع جنگ كه از تلخترين روزهاي دفاع مقدس است را گرامي ميداريم. در اين مقاله ما سعي مي كنيم كه به اين مساله بپردازيم كه چرا هفته اول جنگ به نام دفاع مقدس نام گذاري شده است؟
و با تاكيد بر اين كه بيش از نيمي از جمعيت كشور را جوانان زير 30 سال تشكيل مي دهند. و با توجه به اهميتي كه دوران دفاع مقدس در تاريخ معاصر ايران داردكه همواره در پي بروز هر جنگي، شاهد جدايي بخش هايي از اين سرزمين پهناور به دست بيگانگان بوده است.



:: برچسب‌ها: پیروزی ,
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
پنج شنبه 31 شهريور 1395

سرود عید غدیر

*عید تکمیل دین    عید حقّ الیقین

عید نورالمبین تهنیت باد

 


:: برچسب‌ها: غدیر ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
پنج شنبه 8 ارديبهشت 1395

نفس ارتباط با امام زمان (عج) و درخواست از وی آثار سازنده روحى و معنوی دارد. این درخواست می تواند به صورت قلبى یا لفظى و حتى کتبى باشد.
 


 


:: برچسب‌ها: دفاع پرس ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
شنبه 28 آذر 1394

شهید آیت الله دکتر محمد مفتح در سال ۱۳۰۷ ه.ش در خانواده ای روحانی در همدان به دنیا آمد. پدر ایشان مرحوم حجت الاسلام حاج شیخ محمود مفتح از وعاظ بزرگ همدان بود.

 


:: برچسب‌ها: شهید ,
:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
شنبه 28 آذر 1394


:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
پنج شنبه 25 تير 1394

محل تولد قزوین
تاریخ تولد ۱۴ آذر ۱۳۲۹
محل مرگ منطقه عملیاتی سردشت
تاریخ مرگ ۱۵ مرداد ۱۳۶۶
محل دفن قزوین
تابعیت ایرانی
نیرو Iran Air Force roundel.svg نیروی هوایی شاهنشاهی
IRI.Army Air Force Seal.svg نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
درجه 19- سرلشگر--IRIAF.png سرلشکر خلبان
فرماندهی پایگاه هشتم شکاری، معاونت عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
جنگ‌ها جنگ ایران و عراق

 

 


:: برچسب‌ها: روحش شاد ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
پنج شنبه 25 تير 1394


:: برچسب‌ها: عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
چهار شنبه 3 تير 1394

امید شهادت در جبهه

قالَ اَمْيرُ الْمُؤمِنين عليه السلام: وَاللّهِ لَولا رَجائىَ الشَّهادَةَ عِنْدَ لِقائىَ الْعَدُوَّ لَوْقَدْ حُمَّ لى لِقاءُهُ لَقَرَّبْتُ رِكابى، ثُمَّ شَخِصْتُ عَنْكُم فَلا اَطْلُبُكُمْ ما اخْتَلَفَ جَنوُبٌ وَ شَمالٌ. حديث

حضرت امام على عليه السلام فرمود: به خدا قسم اگر آرزوى شهادت را در پيكار با دشمن نمى داشتم، (كه ايكاش زودتر فراهم آيد) بر مركب خود سوار مى شدم و از ميان شما كوچ ميكردم و تا باد شمال و جنوب بوزد (براى هميشه) در جستجوى شما نمى پرداختم.

در ردیف شهیدان

قالَ السَّجّادُ عليه السلام: ... حَمْدا نَسْعَدُبِهِ فِى السُّعَداءِ مِنْ اَوْليائِهِ وَ نَصيرُبِهِ فى نَظْمِ الشُّهَداءِ بِسُيُوفِ اَعْدائِهِ. حديث

حضرت امام سجاد عليه السلام فرمود: سپاس خداى را، سپاسى كه بدان در زمره اولياء نيكبختى قرار گيريم و بواسطه آن در رديف شهيدان با شمشير دشمنانش در آئيم.

شهادت طلبی

قالَ رَسُولُ اللّه صلي الله عليه و آله: مَنْ طَلَبَ الشَّهادَةَ صادِقا اُعْطِيَها وَ لَولَمْ تُصِبْهُ. حديث

پيامبر خدا صلي الله عليه و آله فرمود: هركس از روى صدق شهادت را طلب كند، خداوند به او «ثواب» آن را عطا خواهد كرد، هرچند به شهادت نرسد.

دفن با جامه خونین

عَنْ اَمير الْمُؤْمِنينَ عليه السلام قالَ: لَمّا كانَ يَومَ بَدرٍ، فَاُصيبَ مَنْ اُصيبَ مِنَ الْمُسْلِمينَ، اَمَرَ رَسُولُ اللّه بِدَفْنِهِمْ فى ثيابِهِمْ، وَ اَنْ يُنزَعَ عَنْهُم الفِراء، وَ صَلىّ عَلَيْهِمْ حديث

حضرت على عليه السلام فرمود: در روز بدر، پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله نسبت به كسانى كه از مسلمانان به شهادت رسيده بودند، دستور داد كه آنها را با لباسهايشان دفن كنند، و تنها لباسهاى چرمين را از تنشان بيرون آوردند، و سپس بر آنها نماز خواند.


:: برچسب‌ها: دفن كنند ,
:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
چهار شنبه 3 تير 1394

همسایگی با شهدا

قالَ اَمْيرُ الْمُؤمِنين عليه السلام: ... نَسْأَلُ اللّهَ مَنازِلَ الشُّهَداءِ وَ مُعايَشَةَ السُّعَداءِ وَ مُرافَقَهَ اْلاَنْبِياءِ. حديث

حضرت امام على عليه السلام فرمود: ... از خداوند جايگاه شهيدان و زندگى با سعادتمندان و همراهى با پيامبران را طلب مى كنم.

عشق به شهادت

قالَ اَمْيرُ الْمُؤمِنين عليه السلام: فَوَ اللّهِ اِنّى لَعَلَى الْحَقِّ. وَ اِنّى لِلشَّهادَةِ لَمُحِبٌّ. حديث

حضرت اميرالمؤمنين عليه السلامفرمود: ... پس بخدا قسم من بر حقّم و دوستدار شهادت.


:: برچسب‌ها: دوستدار شهادت , ,
:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : farhad
چهار شنبه 3 تير 1394

فرجام سعادت و شهادت

عن اَمْير الْمُؤمِنين عليه السلام: وَ اَنَا اَسْاَلُ اللّهَ بِسِعَةِ رَحْمَتِهِ وَ عَظيمِ قُدْرَتِهِ عَلى اعِطْاءِ كُلِّرَغْبَةٍ ... اَنْ يَخْتِمَ لى وَ لَكَ بِالسَّعادَةِ وَ الشَّهادَةِ. حديث

حضرت على عليه السلام در پايان عهد نامه خود به مالك اشتر نوشت: من از خدا به گشايش رحمت و بزرگى قدرتش (بر آنكـه هرچه بخواهـد عطا مى كنـد) مى خواهـم كـه پايان زندگى من و تو را به نيكبختى و شهـادت قرار دهد.

شهادت در راه خدا

دُعاءُ اَمْيرِ الْمُؤمِنين عليه السلام لِهاشِمِ بْنِ عُتْبَةَ فَقال: اَللّهُمَّ ارْزُقْهُ الشَّهادَةَ فى سَبيلِكَ وَ الْمُرافَقَةَ لِنَبِيّكَ حديث

حضرت على عليه السلام در دعاى خود به هاشم بن عتبه فرمودند: خداوندا؛ شهادت در راهت را و همراهى با پيامبرت را به او روزى كن.


:: برچسب‌ها: پيامبرت ,
:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
چهار شنبه 3 تير 1394

شهادت کرامت است

قالَ السَّجاد عليه السلام: اَلْقَتْلُ لَنا عادَةٌ وَ كَرامَتُنَا الشَّهادَةُ. حديث

حضرت امام سجاد عليه السلام فرمود: كشته شدن عادت ما و شهادت كرامت ماست.

شهادت آرزوی اولیاء

قالَ رَسُولُ اللّه صلي الله عليه و آله: وَالَّذى نَفسْى بِيَدِهِ «لَوْلا اَنَّ رِجالاً مِنَ الْموُمِنينَ لاتَطيبُ اَنْفُسُهُمْ» لَـوَدَدْتُ اَنّى اُقْتَـلْ فى سَبْيلِ اللّهِ، ثُمَّ اُحْـيا ثُمَّ اُقْتَلْ ثُمَّ اُحْيا ثُمَّ اُقْتَلْ، ثُمَّ اُحْيا ثُمَّ اُقْتَلْ. حديث

پيامبر خدا صلي الله عليه و آله فرمود: قسم به آنكه جانم به دست اوست «اگر نبود اينكه جمعى از مؤمنين خوش ندارند» دوست داشتم كه در راه خدا نه يكبار و دوبار، كه چندين بار زنده گشته و بار ديگر كشته گردم.

روری شهادت

مِنْ دُعائهِ عليه السلام لَمّا عَزَمَ عَلى لِقاءِ الْقَوْمِ بِصِفّين: اَللّهُمَّ رَبَّ السَّقْفِ الْمَرْفُوعِ ... اِنْ اَظْهَرْتَنا عَلى عَدُوِّنا فَجَنِّبْنا الْبَغْىَ وَ سَدِّدْنا لِلْحَقّ ِوَاِنْ اَظْهَرْتَهُمْ عَلَيْنا فَارْزُقْنَا الشَّهادَةَ وَاعصِْمْنَا الْفِتْنَةَ. حديث

از دعاهاى حضرت امير عليه السلام هنگام عزيمت به صفّين: خدايا، اى پروردگار آسمان برافراشته ... اگر ما را بر دشمنان پيروز گرداندى، از ستم و تجاوز دورمان دار و بر حق استوارمان گردان و اگر دشمنان برما پيروز شدند، شهادت را روزيمان فرما و از فتنه بازمان دار.


:: برچسب‌ها: استوارمان گردان ,
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
چهار شنبه 3 تير 1394

برترین قتل شهادت است

قالَ رَسُولُ اللّه صلي الله عليه و آله: اَشْرَفُ الْقَتْلِ قَتْلُ الَشُّهَدآءِ. حديث

رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمود: والاترين قتل، كشته شدن شهيدان است.

هزارضربه شمشیر به ازمرگ در بستر

قالَ اَمْيرُ الْمُؤمِنين عليه السلام: وَالَّذى نَفْسُ ابْنِ اَبى طالبٍ بِيَدِهِ لَأَلْفُ ضَرْبَةٍ بِالسَّيْفِ اَهْوَنُ عَلَىَّ مِنْ مَيْتَةٍ عَلَى الْفِراش ِ. حديث

حضرت على عليه السلام فرمود: قسم به كسيكه جان فرزند ابيطالب در دست اوست، هزار ضربه شمشير بر من آسانتر از مرگ در بستر است.

شهادت، نه مرگ بربستر

 قالَ اَمْيرُ الْمُؤمِنين عليه السلام: اَيُّهاَ النّاسُ اِنَّ اَلْمَوْتَ لايَفُوتُهُ الْمُقيم وَ لايُعْجِزُهُ الْهارِبُ لَيْسَ عَنِ الْمَوْتِ مَحيصٌ وَ مَنْ لَمْ يَمُتْ يُقْتَلْ وَ اِنَّ اَفْضَلَ الْمَوتِ القَتْلُ، وَ الَّذى نَفسى بِيَدِهِ لَأَلْفُ ضَرْبَةٍ بِالسَّيْفِ اَهْوَنُ عَلَىَّ مِنْ مَيْتَةٍ عَلى فِراشٍ. حديث

حضرت على عليه السلام فرمود: اى مردم همانا ايستادگان و فراريان را از مرگ گريزى نيست و هركس به مرگ طبيعى نميرد كشته مى شود و شهادت بهترين مرگ است و سوگند به خدائى كه جانم در دست اوست، هزار ضربه شمشير آسانتراست بر من از مرگ در بستر.


:: برچسب‌ها: ضربه شمشير ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
چهار شنبه 3 تير 1394

 

بالاترین نیکیها

قالَ رَسُولُ اللّه صلي الله عليه و آله: فَوْقَ كُلِّ ذى بِرٍّ بِرٌّ حَتّى يُقْتَلَ فى سَبيلِ اللّهِ فَاذِا قُتِلَ فى سَبيلِ اللّهِ فَلَيْسَ فَوْقَهُ بِرٌّ. حديث

رسول خدا(ص) فرمود: بالاتر از هركارى خيرى، خير و نيكى ديگرى است تا آنكه فردى در راه خدا كشته شود، و بالاتر از كشته شدن در راه خدا خير و نيكى نيست.

برترین مرگها

قالَ رَسُولُ اللّه صلي الله عليه و آله: اَشْرَفُ الْمَوْتِ قَتْلُ الشَّهادَة. حديث

رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمود: شهادت برترين مرگها است.

مرگ برتر

قالِ اَمْيرُ الْمُؤمِنين عليه السلام: اِنَّ الْمَوْتَ طالِبٌ حَثيتٌ لايَفُوتُهُ الْمُقيمُ وَلايُعْجِزُهُ الْهارِبُ، اِنَّ اَكْرَمَ الْمَوْتِ الْقَتْلُ. حديث

امام علي عليه السلام فرمود: مرگ، با شتاب تعقيب كننده است «همه را در يابد» نه ماندگان از دست برهند و نه فراريان او را باز دارند، گرامى ترين مرگ، كشته شدن است.


:: برچسب‌ها: مرگها ,
:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
چهار شنبه 3 تير 1394

قالَ اللّهُ تباركَ و تعالى:
وَلا تَحْسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوُا في سَبيلِ اللّهِ أَمْواتا
بَلْ أَحْيآءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ

خداوند تبارك و تعالى مى فرمايد:
هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده اند، مرده مپندار، بلكه زنده اند كه نزد پروردگارشان روزى داده مى شوند.
سوره آل عمران، آيه 169


:: برچسب‌ها: آل عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
چهار شنبه 3 تير 1394

شهید قلب تاریخ است.

باسم ربّ الشُّهَداءِ و الصّديقين
حديث شهادت شنيدنى است، حديث ديدار است، ديدار دوست. آنها كه هميشه در حضور حق اند و آنان كه به ديدار يار رفته اند، گوش جانشان با حديث شهادت اُنسها دارد، حديث شهادت براى شهيدان شاهد نيست، براى ماندگان عاشق شهادت است تا آنان نيز در وقت نياز با عشقى آتشين تر به جهاد برخيزند و از پيشروى به سوى ديار يار نهراسند و بر پرواز پروانگان كوى حق اندوهگين نباشند، پركشيدن بسوى فرشتگان آسمان افسوس و آه ندارد، پوسيدن و با پليدان زمين زيستن غمبار و حسرت انگيز است.
اين چهل دُرّ درخشان كه چهل رهنمود گرانبها در موضوع شهادت است، براى اوّلين بار به مناسبت سالگرد شهادت طلبه شهيد محمد باقر فلاّح زاده چاپ و منتشر شده و چاپ دوم آن نيز در دوران دفاع مقدس انجام گرفت و اكنون بار ديگر تصميم به چاپ مجّدد آن گرفته شد. اميد است مورد استفاده عاشقان جهاد و شهادت قرار گيرد و اين خدمت ناچيز مورد قبول حضرت حق جلّ و علا قرار بگيرد.
ربّنا تقبل منّا انّك انت السميع العليم


:: برچسب‌ها: العليم ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
چهار شنبه 3 تير 1394

شهدا از دنیایی بریدند که آن‌ها را بر یک دوراهیِ تحمیلی گذاشته بود: زندگی یا عزت. شهدا از «زندگی با توسری خوردن» بیزار بودند. عاشق مرگی بودند که فرزندانشان را به دوران عزت و آقایی برسان


:: برچسب‌ها: دل ,
:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
چهار شنبه 26 خرداد 1394

قال امیر المومنین علیه السلام :

من دعائه علیه السلام لمّا عزم علی لقا القوم بصفّین :

اللّهم ربّ السّقف المرفوع … ان اظهرتنا علی عدونا فجنّبنا البغی و سدّدنا للحق و ان اظهرتهم علینا فارزقنا الشَّهاده و اعصمنا الفتنه.

حضرت علی علیه السلام فرمود :

خدایا، ای پروردگار آسمان برافراشته … اگر ما را بر دشمنان پیروز گرداندی، از ستم و تجاوز دورمان دار و بر حق استوارمان گردان و اگر دشمنان بر ما پیروز شدند، شهادت را روزیمان فرما و از فتنه بازمان دار.

نهج البلاغه، خطبه170

دعا امیر المومنین علیه السلام لهاشم بن عتبه فقال :

اللّهم ارزقه الشّهاده فی سبیلک و المرافقه لنبیّک.

حضرت علی علیه السلام در دعای خود به هاشم بن عتبه فرمودند :

خداوندا، شهادت در راهت را و همراهی با پیامبرت را به او روزی کن.

نهج السّعاده، ج2، ص108

قال امیر المومنین علیه السلام :

… نسال الله منازل الشهداء و معایشه السّعداء و مرافقه الانبیاء.

حضرت امام علی علیه السلام فرمود :

  از خداوند جایگاه شهیدان و زندگی با سعادتمندان و همراهی با پیامبران را طلب می کنم.

نهج البلاغه، خطبه23


:: برچسب‌ها: پیامبرت ,
:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : farhad
سه شنبه 26 خرداد 1394

قال رسول الله صلی الله علیه و آله :

اشرف الموت قتل الشهاده

رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود :

شهادت برترین مرگهاست.

بحارالانوار، ج67، ص8، حدیث4

 

قال رسول الله صلی الله علیه و آله :

اشرف القتل قتل الشهدآء.

رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود :

والاترین قتل، کشته شدن شهیدان است.

نهج الفصاحه، ص668


:: برچسب‌ها: شهیدان ,
:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
یک شنبه 24 خرداد 1394

 شلمچه

آری ! شاهنامه بلند شهادت است ، دیوان عاشقی است ، شعرهای سرخ ، با واژه های خون ، به وزن عشق و قافیه هایی از جنس قلب پاره پاره عاشقی و در قالب غزل عشق و مثنوی بلند شهادت » ، دیوانی که شکسته دلان عارف با قلم استخوان و مرکب خون و با خط شکسته عروج نوشتند و این صفحه طلایی تاریخ ایران اسلامی را با خون دل تهذیب شده شان تذهیب کردند. آری !

شلمچه

کتاب است ، خواندنی ترین کتاب حماسه .

شلمچه

آسمان است سرشار از ستاره های سرخ .

شلمچه

بهار است لبریز از گلهای محمدی ،

شلمچه

دریاست ، مواج از موجهای عاشقی .


:: برچسب‌ها: عاشقی ,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
یک شنبه 24 خرداد 1394

شلمچه

تندیس زیبای عشق است که در میدان ایثار قد کشیده است .

شلمچه

شهر شهود و شهادت است .

شلمچه

مثنوی بلندایثار است و فرودگاه عشق و عروجگاه دل . صحرای خشکی که دریای مواج خون و اشکهای عاشقانه در تربت پاکش دارد با قلب خونینی که هنوز زیبا و دلنواز می تپد و خون غیرت و مردانگی را در رگهای این دیار می دواند و حدیث بلند حیات با عزت را زمزمه می کند. زمین خاکی

شلمچه ،

زیباتر از آبی آسمان است چرا که

شلمچه

قتلگاه مرغان عاشقی است که برای وصال بی قرار بودند و از کوچه پس کوچه های منیت و مادیت رهیده و به شهر دلگشای معنویت و شهادت دل بستند.


:: برچسب‌ها: شلمچه ,
:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : farhad
شنبه 23 خرداد 1394

این سوالی است که شاید یک بار آن را روی پوستربزرگداشت شهدا یا روی پلاکاردمان و یا روی عکس تکه ای استخوان ، یک بند انگشت و لباس آغشته با خون و خاک یک بسیجی دیده و خوانده باشیم. و شاید بارها از خودمان پرسیده باشیم که آیا براستی کاری کرده ایم که  ما را مدیون شهدا نکنه . بعد از شهدا ما چه کردیم؟ غیر از اینکه آنها را و همه آرمانهایی که به خاطرش جان خود را کف دست گذاشتند را فراموش کردیم؟ غیر از اینکه فقط در حرف و سخن از آنها و اهدافشان سخن گفتیم و در عمل هیچ کاری و اقدامی در جهت حفظ آن ارزشها انجام ندادیم؟ جز در مواردی محدود و توسط افرادی محدود تر!!! واقعاً ما به کجا داریم میرویم؟ انتهای راهی که در پیش گرفتیم کجاست؟ این بیراهه به کدامین ناکجا آباد ختم میشود؟ جز اینکه با فراموش کردن آنها..............................................

مراقب باشیم خون شهدا فرش راهمان نشود؟ ما مسئولیم!!!!!


:: برچسب‌ها: مسئولیم! ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
به وبلاگ من خوش آمدید،امیدوارم مطالبم آموزنده ومفید باشد.
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان khdemineshohad و آدرس farhad12.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

fahad12.lxb.ir